Pokopno Društvo sa 100-godišnjom tradicijom!

Kontakt informacije: +387 33 533 763 | +387 33 233 062 |

Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi

DŽEMAIL (OMER) DURMO

preselio na Ahiret nakon kraće bolesti u nedjelju, 31. jula 2022. godine, u 55. godini života.

Dženaza će se klanjati u srijedu, 03. augusta 2022. godine poslije ikindije namaza (u 17 00 sati) u haremu džamije u DEJČIĆIMA-TRNOVO, gdje će se i ukopati.

Prijevoz obezbijeđen sa autobuskog stajališta Pofalići u 15 30 sati sa zaustavljanjima na autobuskim stajalištima Nedžarići, Terminal Ilidža i Dom kulture u Hrasnici, do mezarja i nazad.

O Ž A L O Š Ć E N I:

 

supruga Amira, sin Adnan, braća Dževahid-Džela i Mirsad-Fićo, sestra Zejnija, snahe Munevera i Jasminka, zet Enes, bratić Bakir, bratična Adna, sestrići Nedim i Edin, amidža Šaćir i strina Advija, tetka Ramiza-Hasija i tetak Mujo, punac Asim, punica Nevresa, svastika Aida i badžo Haris sa djecom, amidžići i amidžične, tetići i tetične, prijatelj Vedad i Lamija Kasumagić, vlasnici i uposlenici pansiona i restorana Staza Bjelašnica i uposlenici bivše firme Sarajevo tekstila, te porodice Durmo, Kaloper, Mizdrak, Dedić, Kučuk, Mulaosmanović, Pindžo, Hošić, Bandić, Zagorac, Kozadra, Biharčić, Beganović, Gračić, Kadrić, Huko i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije.

TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 00 SATI U DŽAMIJI DEJČIĆI-TRNOVO.